Bittert.



Självklart har vi ju vetat att det är svårt att ta sig fram som ung konstnär, det är ju ett faktum som man inte kan undgå, men att det skulle vara såhär...

Vår sk. "utställningslokal" i Solna bibliotek var en enorm besvikelse, och det var inte bara lokalen som gav den fadda smaken av besvikelse utan också bemötandet av dom vuxna människorna som arbetar där. 

Vi tyckte att det var underligt redan den gången då vi frågade om de skulle vilja se bilder på våran "installation", eller att vi skulle berätta lite mer om tankarna bakom och deras svar blev ett kort nej. Vår första tanke var att det var konstigt att dom inte ville se det som skulle ställas ut i deras fina utställningslokaler, men med den informationen att vi skulle ställa ut i "ljusgården" som dom kallade det, så var vi nöjda och glada.
Men den lyckan varade inte länge, det enda fina med  "ljusgården"  var namnet, dom hade förpassat våran utställning till övervåningen, mitt i ett rum i biblioteket där några soffor stod i huller om buller, "men dom kan vi knuffa undan innan er utställning" fick vi höra.
När vi försiktigt frågade om det kanske fanns någon lucka mellan utställningarna i den ordinarie utställningslokalen så kastade bibliotekstanten huvudet bakåt och skrattade som om hon aldrig hade hört något lustigare, svaret vi fick var att det minsann var en väntetid på två år för att få ställa ut där, och någon mer information fick vi inte, hon verkade tycka att vårt projekt som hon inte ens hade hört om eller sett inte höll tillräckligt hög klass..



Men nu känns det som att vi har något på g, så håll alla tummar och tår!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Kämpa på tjejer och var ENVISA! Plötsligt kommer chansen, då gäller det att vara på hugget! =)

/Eva

2008-02-21 @ 22:54:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0