Flittisdagen

Denna gråa tisdag har till stor del ägnats åt projektet med stort P! Vi har fått en hel del gjort idag, det känns skönt! I helgen fann Alex Den Ambitiösa ett bord i soprummet, det passar perfekt ihop med stolarna och vi är väldigt lyckliga över det fina fyndet som vi så länge letat efter. Vi har också hunnit med att målat den ena stolen ännu en gång, och slipat och målat bordet i den härliga knallrosa nyansen.

Vi gav oss ut i den bitande kylan för att ta oss till Hallonbergen, där vi besökte en butiksinredningsaffär vid namn HK. Vi var nämligen på jakt efter en billig skyltdocka som vi gärna vill ha med i vårat projekt. De säljer både nya och begagnade dockor så vi tänkte att vi kanske kunde ha turen att finna en ganska billig docka, men ack så fel vi hade! Även de dockor som verkade ha farit lite illa ut under sina år och saknade både fingrar och tår kostade över tusen kronor! Vi hittade dock en alienliknande barndocka som kostade femhundra kronor, vi funderade lite över detta men bestämde oss för att låta barndockan bo kvar på HK med sin skyltdockefamilj. Vi har nämligen sett en annons på Blocket där en vuxen kvinnodocka är till salu för samma pris, vilket kändes lite rimligare och mer passande till projektet.

Vi var även och tittade i Solna bibliotek där det är tänkt att vi ska ställa ut och det vi skådade var inte direkt vad vi tänkt oss. Det fanns inga väggar där det var tänkt att utställningen skulle vara så det blir en riktigt svår nöt att knäcka. Vi fortsätter dock att ringa runt och kolla efter andra ställen att ställa ut på, så vi får se hur det blir med Solna bibliotek.

Äventyret fortsätter! :)

Frida och Alex




discostol och alex med barnet!

Kommentarer
Postat av: Anonym

fin bild på alex och barnet=)

2008-02-07 @ 13:43:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0