Tisdag!

Idag har vi jobbat på som flitiga små möss! Vi har (nästan) gjort klart den ena stolen, det enda som är kvar är att sätta ett paljettband runt tyget.
Det tog sin tid att få dynan på plats, eftersom att discotyget är elastiskt och väldigt skört var vi tvungna att ha ett annat tyg under för att kunna hålla hela dynan på plats på stolen. Men till slut fick vi in tekniken med pillandet och häftandet och resultatet blir verkligen jättebra och det ser riktigt proffsigt ut!

Vi har även spunnit vidare på några idéer som vi tidigare lagt åt sidan, så nu blir det jakt efter en skrotig och övergiven cykel, en cykelkorg och glittrigt garn. Tanken är att ge den stackars cykeln nytt liv och omtanke, genom att sy ett sadelöverdrag av det överblivna discotyget, pimpa cykelkorgen på något vis, och cykeln ska även få glittriga fina saker att sätta på handtagen (kallar man det så när det gäller cyklar?), så att de blir mjukare och varmare att hålla i.

På måndag ska vi med hjälp av en fotoelev, ta bilder på projektet i skolans fotostudio så att vi kan skicka med de bilderna när vi mejlar olika gallerier och frågar om utställningslokal.

Lite bilder från dagen:


Kommentarer
Postat av: Klarakartong

Vad snyggt det blir! Ser riktigt proffsigt ut! =)

2008-02-22 @ 13:38:40
URL: http://klarakrtong.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0