Discofever






(Klicka på bilden så får ni se den större! Inklusive min härliga gråa utväxt, tjoho!)



Idag har vi arbetat massor med stolarna, ser ut att bli riktigt bra!
Vi har valt att använda oss av Alcros vattenbaserad lackfärg, eftersom att den både är miljövänlig och högblank, precis som vi vill ha det! Tjejen i affären var jättetrevligt, och hon bröt den till precis den kulören vi ville ha, en stark rosaviolett nyans!

Vi har dock börjat tveka lite angående tyget, vår första tanke var att använda leopardmönstrad plysch, men vi hittade tyvärr ingen som föll oss i smaken, vårt nuvarande tyg är paljettigt och lite åttiotals-disco-aktigt, vilket känns rätt i tiden, men samtidigt så är ju tyget ganska skört, och man tröttnar nog på tyget fortare än kvickt. Ett stort dilemma det här, men jag måste säga att jag faktiskt gillar det superkitschiga paljettyget!

Imorgon ska vi försöka gå på en loppis i huddinge, för att hitta ett litet nätt bord eller något annat krusidulligt till våra stolar. Vi ska också ringa huddinge konstsällskap och höra om man får ställa ut i deras lokaler, det vore ju alldeles fantastiskt bra! Men nu vet vi iallafall med säkerhet att vi ska få ställa ut i Bergshamra bibliotek, kanske inte det mest bevandrade stället i Stockholm, men det kommer nog vara några som besöker utställningen iallafall!


Tjingpling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0